Thursday, March 31, 2011

Grupa MaraqYa promovisala svoj novi album u Supermarket-u


Beogradski Neo Soul & R'n'B sastav MaraqYa ima novi album pod nazivom "Savršen Dan". Debi izdanje ove sjajne grupe od sutra možete besplatno skinuti sa MTV sajta.
Promocija je održana danas u prostorijama Supermarketa na Dorćolu. Za sjajnu atmosferu pobrinula se kompletna postava benda potpomognuta gostima...Struka, Toni Zen i Loo Benny. Već smo pisali o njihovom predhodnom radu, za sada su uradjena dva video singla za pesme "Kada te vidim" i "U mojoj sobi mrak". Pogledajte fotografije sa promocije i pratite Buzzin' koji će Vas redovno izveštavati o radu ovog benda.
Tu je i nova oficijalna web stranica www.maraqya.com





Premijera: ill G/ Skubi/ DJ Rokam - Funk Soul Brother (Video)


Nakon što su prošlog leta izbacili spot za hit singl “Dobar Dan” sa njihovog debi albuma “Šta Ima?!”, Ill G, Skubi i DJ Rokam predstavljaju Vam spot za drugi singl “Funk Soul Brother”. Fanovi i kritika su okarakterisali album kao povratak rap-a njegovim korenima i nagradili ga najvišim ocenama. Za režiju, montažu i animaciju spota za pesmu “Funk Soul Borther” bio je zadužen Milos Rajković – Sholim, čije ime stoji iza spotova grupa Camaro Kids – How I Feel About You i Svi Na Pod – Ušće. Kao direktori fotografije potpisani su Vladimir Popović i Stefan Svrabić, a ovaj nesvakidašnji spot ste videli premijerno na 24. Buzzin'-u.

House of Pain na Exit-u u Novom Sad-u


Na glavnoj bini Exit festivala opasno se zakuvalo jer su nastup na Exitu potvrdili i hip-hop Amerikanci irskih korena, House of Pain!
Članovi benda House of Pain, Everlast i Danny Boy, odlučili su da se ponovo okupe da bi sa fanovima proslavili svoju dvadesetu godišnjicu i dolaze da dignu na noge i Novi Sad! Skoro je neverovatno da je najveći hit američkih hip-hopera ponosnih na svoje irsko poreklo, "Jump Around" izašao još davne 1991. Istoimeni album House of Pain, izdat te godine, u potpunosti je promenio istoriju hip-hopa i dostigao multiplatinasti tiraž, a „himna“ Jump Around dostigla treće mesto u SAD i osmo u Velikoj Britaniji. Pet godina kasnije članovi benda se rastaju posvećujući se samostalnim karijerama. Everlast započinje muzičku solo karijeru koja uključuje trostruki platinasti album, dominaciju na top listama i osvojenog Gremija, dok se Danny Boy posvetio vođenju uspešne kompanije koja se bavi umetnošću. U novoj dekadi članovi House of Pain su spremni da obraduju turnejom obožavaoce širom sveta i rečima Everlasta: „Prošlo je dvadeset godina i jako smo uzbuđeni zbog zajedničke turneje. Svaki koncert će biti kao rođendan...biće ludo!“

House of Pain dolaze da osvoje nove generacije neposlušnih tinejdžera i da im pokažu koliko sirov i prljav njihov hip-hop može da bude i da dokažu da njihovu muziku mogu da prepoznaju svi. Svako će, bez obzira godine, rasu, religiju ili muzički ukus – početi da skače!
Izvor www.exitfest.org

Mixtape: Mateo - Love&Stadiums


Kao što je najavljeno na Buzzin' blogu, rnb pevač Mateo juče je izdao svoj novi mixtape, pod pokroviteljstvom Kerry "Krucial" Brothers-a. Na mixtape-u se nalaze originalni remixi pesama kao što su "Power", "Runaway" (Kanye West), "Don't Shoot Me Down", "A Millie" (Lil Wayne), "Right Thru Me" (Nicki Minaj) i "Bad Romance (Lady Gaga).
Mixtape možete besplatno skinuti ovde.



Wednesday, March 30, 2011

Nova pesma: Sean Paul - Keep It Poppin


Nova pesma od strane Sean Paul-a pod nazivom "Keep It Poppin" producent numere je Afrojack holandski dutch-house master. Još jedna saradnja u nizu producenata elektronske muzike i izvodjača crnog zvuka. Afrojack nakon što je umešao prste na Chris Brown-ovom novom albumu F.A.M.E sa pesmom "Look At Me Now" sada je uradio ovu sa Sean-om. Preslušajte i skinite pesmu...

Novi singl: Fonzworth Bentley feat. Faith Evans "Believe It"


Derric Watkins, poznatiji kao Fonzworth Bentley, nekadašnji lični Diddy-jev asistent, a sada deo G.O.O.D. Music ekipe, izbacio je svoj novi singl sa svog mixtape-a C.O.L.O.U.R.S, koji izlazi 22. marta. U ovom singlu, u kome gostuje Faith Evans, g. Bentley repuje o nekoliko značajnih epizoda u svom životu, uključujući i saznanje o malignom tumoru u stomaku. Poslušajte novu pesmu "Believe It" ovog multitalentovanog umetnika.

Novi singl: Jennifer Lopez ft. Lil Wayne - I'm Into You


Jennifer Lopez se vraća u blok, udružujući snage sa Lil Wayne-om na svom drugom singlu sa sedmog albuma Love, koji izlazi 3. maja.
Poznata Portkorikanka kaže da joj je Lil Wayne trenutno omiljeni raper i da je to razlog njenog poziva za ovu pesmu. "Za mene su sve rime koje izgovori i način na koji ih iterpretira potpuno jedinstveni, kada ga čujem osećam svežinu u njegovom glasu koju donosi", rekla je JLO. Na Buzzin' blogu vam dajemo mogućnost da eskluzivno preslušate i skinete pesmu.


XLARGE x Vans


U pomoć brendu Vans u proslavi 20 godina postojanja, dolazi saradnja sa japanskim streeetwear brendom, XLARGE. Koristeći poznati model Vans patika, "Era", napravili su ovu šarenu obuću.
U kolekciji će se naći i New Era kačket kao i majica. Modeli se mogu poručiti online sledećeg meseca ili kupiti u XLARGE prodavnicama.

Diet Coke by Karl Lagerfeld


2011. godina donosi novine u vidu saradnje kompanije Coca-Cola, proizvoda Diet Coke i modne ikone Karl Lagerfeld-a. Tri različita dizajna bočice limitirane količine inspirisane Diet Coke heroinama Bernadette, Eleanor i Irene. Proizvod će se pojaviti u junu 2011. godine u specijalizovanim radnjama. Postojaće mogućnost kupovine pakovanja sve 3 bočice kao i pojedinačnih. Kolekcionari u napad!

Premijera: Mann - FYI (Video)


Novi spot za Mann-a. Nakon hita pod nazivom "Buzzin" Mann nam predstavlja svoj treći singl FYI. Ova pesma je producirana od strane Shai Kedem-a a spot je režirao Boman J. Story. Pesma će se naći na mixtape-u "Tell A Friend 2 Tell A Friend" od LA Leakers-a i Ill Will-a. Ovo je još jedan primer kako underground pesme koje su planirane samo za mixtape isplivaju i na kraju dobiju i svoje video izdanje. Uživajte.

Tuesday, March 29, 2011

Beyoncé prekinula saradnju sa svojim ocem


Beyoncé i njen otac od sada idu odvojenim putevima. Karijera superstar pevačice ubuduće neće biti vodjena od starane njenog oca Mathew Knowles-a, saopšteno je danas.

Grammy dobitnica i njen poptapol za štampu su izjavili danas za The Associated Press navodeći da su se Beyoncé i Mathew razišli na poslovnom planu. Kako ubuduće neće saradjivati poslovno Beyoncé je dodala “On je moj otac za života i ja ga puno volim”.

Knowles je radio ceo menadžment svojoj kćerci od početka karijere kao člana grupe Destiny’s Child pa kasnije kao solo izvodjača. Ona trenutno radi na svom četvrtom studijskom albumu o kome smo mi već pisali na Buzzin'-u. Ko će voditi karejeru poznate pevačice ubuduće još uvek nije objavljeno. Njene Destiny’s Child koleginice Kelly Rowland i Michelle Williams su se prethodno odvojile od Knowles-ove zarad solo karijera.

Lil Wayne želi da bankira 50. miliona $ ove godine


Lil Wayne želi da pretvori svoj Young Money u "Big Money". Trenutni Rap dominator izlaže svoje planove za ovu godinu, a oni uključuju mnogo novca u banci.
"Želim da bankiram baraem 50. miliona dolara ove godine" rekao je Weezy za Interview magazine. "Do kraja godine želim da kažem da sam napravio 50 miliona $, ne garantovanih već pravih 50. miliona $"
Singl “6 Foot 7 Foot” mu već pomaže u tome, rasprodata turneja “I Am Music II” kao i nadolazeće izdanje Tha Carter IV koje izlazi 16. maja.
Prema Forbs-ovoj listi Wayne je zaradio 20. miliona dolara u 2010. godini zauzevši 74. mesto magazina Calebrity 100 List najbogatijih zabavljača.

Nova Pesma: Eve ft. Swizz Beatz - Everyday' (Coolin')


Swizz Beatz aktivira prvu damu Ruff Ryders ekipe Eve sa pesmom “Everyday (Coolin’)”. Ovoj je prvi singl sa njegovog nadolazećeg albuma "Haute Living". Swizzy je dosta zauzet ovih dana porducirajuci instrumentale i muziku za poznate dizajnerske Brendove poput Alexander McQueen, Louis Vuitton, Balmain, i Givenchy.
“Everyday, they ask how I’m feelin’? You see the houses, playboy, I’m killin’,” odgovara pre nego sto Eve preuzme strofu.“E-V-E I’m back on my bullshit, came back, came back, back with a full clip.”
Na Buzzin'-u imate priliku da preslušate ovu svežu kolaboraciju i skinete pesmu, uživajte...

Premijera: Diddy-Dirty Money ft. Rick Ross & Trey Songz - Your Love (Video)


Diddy-Dirty Money poziva gledaoce na svoje sexy igrarije u svom novom video klipu pod nazivom “Your Love (Remix)” uradjenu zajedno sa Trey Songz-om i Rick Ross-om. Reditelj spota je Colin Tilley je terao aktere da odglume svoje divlje fantazije dok su Dawn i Kalenna zavodile kameru skidajući Trey-a. Pojačajte zvučnike ugasite svetla i uživajte u njihovoj podzemnoj avanturi.

Monday, March 28, 2011

R&B pevačica Brendy igrala tenis sa Jelenom Janković


R&B pevčica Brandy pored toga što poseduje sjajn vokal ima veštine i u tenisu. Juče je na Sony Ericsson Open-u u Key Biscayne, Florida-i igrala tenis sa srpskom teniserkom Jelenom Janković. Jelena je trenutno 6. na ATP listi. Brandy Grammy dobitnica i veliki ljubitelj belog sporta je izjavila da je bila jako uzbudjena oko ovog meča.
"Ne mogu da verujem da sam ovde! Obožavam da igram i da gledam tenis, neverovatan osećaj je igrati sa Jelenom. Ona je sjajan igrač i sportista!"
Brandy je reka da je lepo od Jelene što joj je popuštala neke lopte tokom meča, a Jelena je izjavila da je fan muzike koju neguje Brandy i da joj je bila čast igrati sa njom. Brandy je takodje pratila meč izmedju Novaka Djokovića i Denis Istomin-a.
Poznata pevačica je izdala poslednj album 2008. godine pod nazivom "Human" a prošle godine je izašao singl "Talk to Me" uradjen zajedno sa Ray J-em i Willie Norwood-om.

Premijera: Mateo feat. Goapele and Ab Liva "Don't Shoot Me Down" (Video)


"Don't Shoot Me Down" je drugi singl sa predstojećeg mixtape-a rnb umetnika Matea, poznatog urbanoj anderground publici kao neko ko veoma uspešno stvara mešavinu klasičnog r&b-a, pop-a i alternativne muzike. Posle prošlogodišnjeg napuštanja izdavačke kuće MySpace Records, Mateo sarađuje sa Kerry "Krucial" Brothers-om na svom debi albumu, kao i na novom mixtape-u Love&Stadiums koji će se pojaviti 30. marta. Na Buzzin' blogu pogledajte video za novi singl, a takođe i odvojite malo vremena da poslušate prvi singl "Power", odličan remix Kanye-ovog istoimenog hita, na kome gostuju Pusha T i Ab Liva.





Mateo feat. Pusha T & AB Liva - Power (prod. by Krucial)

Premijera: Mindless Behavior ft. Ciara, Tyga & Lil Twist - My Girl(Video)


R&B kvartet Mindless Behavior ima novi video pod nazivom “My Girl,” u spotu je remix verzija ovog singla. Numera će se naći na njihovom debi albumu #1 Girl. Mladjani izvodjači su pomognuti od strane starijih kolega Ciara-e, Tyga-e i Lil Twist-a.
Oni su prirodni talenti kaže Ciara, grupa je inače otkrivena od strane Vincet Herbert-a koji je otkrio Lady Gaga-u pre par godina.
Pogledajte ovu tinejdzersku senzaciju na delu.

Nova pesma: Ne-Yo - Let's Leave On The Lights


Nova pesma od Ne-Yo-a pod nazivom "Let's Leave On The Lights". Ne-Yo je jedan od retkih muzičara koji je održao dobrotvorne koncerte u Japanu pre 10-ak dana u Nagoya-i. Na nastupu se obratio fanovima na japanskom jeziku i uputio reči podrške. U ovoj godini Ne-Yo nije objavljivao puno pesama, ova koju Vam predstavljamo bi trebala da se nadje na njegovom albumu "Love and Passion" koji izlazi ove godine. U poslednje vreme se priča i o zajedničkom albumu Ne-Yo-a i Fabolous-a, što nebi bilo iznenadjujuće s'obzirom na dugogodišnju saradnju i prijateljstvo ova dva umetnika. Preslušajte "Let's Leave On The Lights" premijerno na Buzzin' blogu i skinite pesmu ukoliko Vam se dopadne.

Wiz Khalifa "Rolling Papers" (Promo Video)


Buzzin' Clubbin'


U sredu 16. marta očekuje nas još jedan Buzzin' 24. po redu ove sezone.

Nakon što su prošlog leta izbacili spot za hit singl “Dobar Dan” sa njihovog debi albuma “Šta Ima?!”, Ill G, Skubi i DJ Rokam predstavljaju Vam spot za drugi singl “Funk Soul Brother”. Fanovi i kritika su okarakterisali album kao povratak rap-a njegovim korenima i nagradili ga najvišim ocenama. Za režiju, montažu i animaciju spota za pesmu “Funk Soul Borther” bio je zadužen Milos Rajković – Sholim, čije ime stoji iza spotova grupa Camaro Kids – How I Feel About You i Svi Na Pod – Ušće. Kao direktori fotografije potpisani su Vladimir Popović i Stefan Svrabić, a ovaj nesvakidašnji spot ćete imati priliku da premijerno pogledate u beogradskom klubu Plastic, u sredu 30.03. na Buzzin žurci čiji su domaćini kao i uvek DJ Ike i DJ Prema a.k.a. Bad Brothers.
Facebook Event
Buzzin' predstavlja najbolje iz Hip-Hop & R'n'B produkcije danas.
Info i rezervacije na broj: 064 640 3956

Sunday, March 27, 2011

Teedra Moses "prva dama" Rick Ross-ove Maybach Music Group


Posle nekoliko mladih rappera u usponu, Rick Ross je neočekivano za prvog ženskog izvođača izabrao Teedru Moses koja će od sada biti deo Maybach Music Group, Ross-ove izdavačke kuće pod Warner Bros. R&B "lavica" je itekako poznata na rnb sceni, posle odličnog, ali ne i komercijalno uspešnog debi albuma Complex Simplicity iz 2004. godine i više nego uspešnih saradnji sa Mary J Blige, Niveom, Christinom Milian i drugima, kojima je bila autor pesama. Njen dugoočekivani drugi album, The Lioness, koji nikada nije objavljen zbog bankrota prethodne izdavačke kuće, ove godine će se pojaviti kao izdanje Maybach Music Group.
Rick Ross je vest o priključivanju mlade zvezde objavio preko svog MMG Twitter-a u petak, a Teedra je povodom toga izjavila da je ono što najviše voli u vezi sa Ross-om i njegovom ekipom "glad" koju osećaju za radom i napredovanjem u muzici. Pevačica je, takođe, autor nekoliko pesama koje će se pojaviti na kompilacijskom albumu Maybach Music-a u maju, pod nazivom Self Made.

Do izlaska novog albuma, podsetićemo se prvog singla sa Complex Simplicity. Uživajte.

Snoop Dogg istetovirao lik Nate Dogg-a na ruci


Snoop Dogg održava sećanje na svog West Coast brata tetoviranjem njegovog lika na svojoj levoj ruci, pored Nete-vog portreta stoji natpis “All Doggs Go to Heaven.” Tetovažu je uradio poznati tattoo majstor Mister Cartoon.
"Izgubili su pravu Hip-Hop i R'n'B legendu" napisao je Snoop na svom Twiteru dana kad je Nate preminuo. G-Funk pionir je sahranjen u rodnom Lang Beach-u u California-i.
Otvoren je i "Nate Dogg Memorial Trust" prikupljanje sredstava za Nate-ovu porodicu i troškove pogreba, donacije se mogu uplatiti online, više informacija na Snoop-ovom oficijalnom sajtu...

Kevin Cossom – By Any Means (Mixtape)


Lista pesama:

1. She Likes Me (Prod by Danja)
2. Black and Yellow (Remix)
3. I Can’t Help It
4. Show Me Love feat Ace Hood (Prod by Bottom Line)
5. Ride (Remix)
6. Work (Prod by Danja)
7. Runaway (Remix)
8. Don’t Stop feat Bali
9. Leave Me Alone feat J. Cole (Prod by Jim Jonsin)
10. Ashes to Ashes feat Rick Ross (Prod by Nasty Beatmakers)
11. Rule The World (Prod by Danja)
12. Bonus Track – All I Wanna Do (Prod by The Runners)

DOWNLOAD Kevin Cossom – By Any Means

Saturday, March 26, 2011

Na današnji dan umro je Eazy-E pre 16. godina


Na današnji dan pre tačno 16. godina Hip-Hop svet je izgubio još jednu legendu.
U 31. godini na Cedars Sinai Medical Center-u u Los Angeles-u Eazy-E je primljen pod pretpostavkom da boluje od astme, medjutim lekari su utvrdili da je zaražen HIV-om. Uzrok toga je nemaran seksualan život kakav je vodio ovaj reper iz Compton-a. Imao je sedmoro dece sa šest različitih žena. Mesec dana nakon što mu je saopštena dijagnoza umro je 26. marta 1995. godine.
Izdao je 4. albuma sa grupom N.W.A. kao i 5. solo izdanja. Tokom karijere zapamćen je kao pravi predstavnik Compton-a predgradja Los Angelesa, kao i po stalnom sukobu sa nekadašnjim kolegom i prijateljem Dr. Dre-om.
Godfather of gangsta rap.

Friday, March 25, 2011

Premijera: Lloyd "Cupid" (Video)


Na Buzzin' blogu sada možete premijerno pogledati novi Lloyd-ov video za prvi singl "Cupid" o kojem smo već pisali. Novi album King Of Hearts izlazi početkom leta, a Lloyd se u međuvremenu pridružio Diddy - Dirty Money Coming Home turneji.
Reditelj ovog klipa je Mickey Finnegan. Uživajte.

Novi singl: John West ft. Pusha-T


John Peter West je mladi umetnik koji već nekoliko godina nastupa u LA-u. Njegova muzika je mešavina soul-a, rnb-a, blues-a i pop-a, a neki od njegovih omiljenih izvođača su Otis Redding, Gil Scott-Herron, Jill Scott, Cat Stevens i Jack Johnson, između ostalih. Prvo poređenje John West-a bi bilo sa Robin Thicke-om, iako se muzički i vokalno prilično razlikuju. Njegov prvi album pod ugovorom sa Mercury/Def Jam-om, trebalo da se pojavi u prodaji ovog leta. Poslušajte prvi singl "Lovely", urađen u saradnji sa Pusha T-em iz grupe Clipse.


Futurama se vraća na male ekrane


Futurama je nekada bio samo umereno popularan crtać na Fox-u, zaostajući iza The Simpsons-a. Danas ova animirana serija iza svoj novi život na kablovskoj televiziji.
Entertainment Weekly prenosi da Comedy Central vraća ovaj kultni crtani film u serijalu narednih dve godine, tako da će se dve sezone prikazivati do 2013. godine. Još uvek se razglaba o tome dal će se serijal imati formu dve sezone ili u jedne, al svakako godišnje bi show sadržao po 13. epizoda.
Futurama je započela na Fox-u 1999. godine ali je ukinuta 2003. Matt Groening je kreirao novi serijal dajući mu produžen život u Comedy Central 2008. godine. Prošle godine show je ima u proseku 2.5 miliona glededaoca nedeljno.

Nova saradnja Kelis i Duran Duran


Već smo pisali o Kelis u zadnje vreme o tome kako se vraća kvalitetnijoj muzici i da su nadamo da izleti sa House pesmama iza nje. Ovde Vam prikazujemo video klip sa nastupa sa grupom Duran Duran. Pesma se zove "The Man Who Stole a Leopard" sa serijala koncerata pod nazivom "Unstaged" izgleda de se zaista vraća kvalitetnom zvuku. Moramo primetiti i njen izgled koji je na ovom nastupu bio neobičan utpotpunjen sa nesvakidašnjim nakitom.

Uskoro saradnja izmedju Jay-Z-a i Sade



Jay-Z nastavlja da pobedjuje. Sade je odlučila da izbaci izdanje sa najvećim hitovima u obliku duplog CD-a na kome će se naći remix verzija pesme "Moon & the Sky" uradjena sa Jay-Z-em, sa njenog albuma iz 2010-e "Soldier of Love". Izlazak "The Ultimate Collection" je zakazan za 3. maj. Raniji izvori govore da je Sade 2010. odustala od poziva ka Jay-Z-u jer se plašila!?
Bilo kako bilo saradnja se sada obistinila, ovo izdanje možete već sada naručiti preko www.sade.com

Premijera: Keri Hilson ft. Chris Brown - One Night Stand (Video)


Dugokosa Keri Hilson udara sa novim video spotom zajedno sa kolegom Chris Brown-om pod nazivom "One Night Stand". ovo je drugi singl sa njenog albuma "No Boys Alowed". Pesma je je u slow jam R'n'B ritmu. Zašto se baš odlučila za Chris Brown-a za duet, Keri odgovara: Chris je moj dobar prijatelj, on je zapravo jedan od tekstopisaca ove pesme tako da je logičan izbor bio da se on nadje tu. Kad smo snimali pesmu zamišljala sam da su TLC i Jodeci snimili singl zajedno on bi zvučao kao "One Night Stand".
Pogledajte premijerno video koji je režirao Colin Tilley-i.

Thursday, March 24, 2011

Nova pesma: K-Young – Yummy Yummy Yummy


Nova pesma za K-Young-a. Ovaj momak neobičnog glasa dolazi iz Califonia-e, tačnije Falson-a. Pažnju nam je skrenuo sa singlom "Please Me" a ovde Vam predstavljamo novu pesmu "Yummy, Yummy, Yummy" poduciranu od strane Rob Hollyday-a. Mišljenja smo da njegovo vreme tek dolazi, potražite na Youtube-e video spot za "Please Me"... Uživajte.

Premijera: Chris Brown – Beautiful People (Video)


Novi video za Chris Brown-a pod nazivom "Beautiful People" produciran od strane italijanskog House producenta Benny Benassi-a. U ovom dinamičnom spotu Chris ponovo pokazuje svoje igračke sposobnosti, a u spotu se mogu videti Chris-ove kolege poput repera The Game, Pharell Williams, Bow Wow, Brandy, Nelly i mnogih drugi...Kolaboracija House i R'n'B izvodjača ne prestaje.

Nova pesma: Lil Wayne ft. Rick Ross - If I Die Today


Oficijalni singl Lil Wayne-a sa njegovog nadolazećeg albuma "Tha Carter IV" koji izlazi 16. maja. Singl je produciran od strane Polow da Don-a a na traci Weeze-u društvo pravi Rick Ross. Preslušajte "If I Die Today" i ukoliko vam se svidi skinite numeru.

Nova pesma: John Legend - Rolling In The Deep (Adele Obrada)


John Legend je dao svoje vidjenje britanskog powerhouse hita “Rolling in the Deep.” Producent pod pseudonimom The G.O.O.D. Music, koji radi na njegovom sledećem albumu zajedno sa Kanze West-om je postavio ovu akapela verziju. Preslusajte kako to radi gospodin Legend i skinite pesmu.

Wednesday, March 23, 2011

Premijera: Snoop Dogg & Rico Rap Video (Video)


Pogledajte šaljivi video Snoop Dogg-a i njegovog novog ortaka Rico-a sa New Zealand-a.

Premijera: MED featuring Talib Kweli – Classic (Video)


Za ljubitelje kvalitetnijeg crnog zvuka tu je novi video singl "Classic" izdat za Stones Throw Records. Pesma "Although" je izašla još prošle godine a sada je "Classic" pred nama. Naćiće se na četvrtom albumuu MED (Medaphor). Pesma je producirana od strane Madlib zajedno sa Brooklyn MC-em Talib Kweli. Uživajte.

Premijera: Jay Sean feat. Lil Wayne - Hit The Lights (Video)


Jay Sean je podario rediteljsku palicu Bille Woodruff-u za potrebe video klipa “Hit the Lights,” glavnog singla sa njegovog četvrtog albuma Freeze Time, koji izlazi 5. jula. Jay Sean ima podršku Lil Wayne, Birdman, i DJ Khaled-a. Cash Money izdavačka kuća je promoter za područje USA-a. Pesma nas nije oborila sa nogu previše, klasićnog je Hip-House ritma sa beake-om koji podseća na Dubstep, to i ne čudi jer ovaj momak dolazi iz UK-a. Buzzin' favorit sa njegovog nadolazećeg albuma je svakako singl "Break Your Back" produciran od strane Timbaland-a. Za nju je uradjen i video taser al spot nikada nije izašao, možda je Jay čuva kao kartu iz rukava, ostaje nam da vidimo kakav će uspeh napraviti sa "Hit The Lights" ovaj londonski momak indijskog porekla.