Thursday, December 29, 2011

Novogodišnja čestitka


Another fresh year is here,
Another year to live!

Hvala svima koji podržavaju naš koncept. Blog je sve čitaniji, zabave su sve punije a za sve to ste Vi zaslužni. Hvala Vam i srećni Vam praznici.

Buzzin' Team.

Tuesday, December 27, 2011

Buzzin' Clubbin'


U sredu 28. decembra očekuje nas jedanaesti Buzzin' u svom zimskom izdanju.
Ove srede je ujedno i poslednji party za 2011-u godinu. Idemo u susret novoj godini.

Another fesh year is here,
Another year to live!

Za muziku će biti zadužen Buzzin´dvojac:
DJ Ike
DJ Prema
//Bad Brothers//

Ugao Takovske i Dalmatinske ulice
Info & Rezervacije : +381 64 640 3956
www.clubplastic.rs
www.djprema.com
www.twitter.com/buzzin_

Put your dancing shoes on and party like a Rock star!
Buzzin" presents the best Hip-Hop & R'n'B in Belgrade.

Saturday, December 24, 2011

Drake govori o fanu, devojci koja je istetovirala njegovo ime na čelu


Drake je imao diskusiju o svojim extremnim fanovima koji su počeli da tetoviraju njegovo ime po delovima svog tela. Poslednji slučaj je devojka koja je "ukrasila" svoje čelo Drake imenom. Drake je izjavio "Jeb** tog lika koji je to uradio, stvarno mi se je**, jeb** takvog tattoo umetnika koji je pristao da uradi tako nešto. Kasnije je Drake izjavio da želi da upozna ovu devojku i da razgovara sa njom. To je dadrealna ljubav, ne mogu ni da gledam više tu sliku, uznemireno je dodao poznati reper.

Friday, December 23, 2011

Premijera: Ludacris & Meek Mill – Say It To My Face (Video)


Novi spot za Ludacris-a “Say It To My Face” traka sa njegovog mixtape-a 1.21 Gigawatts: Back to the First Time. Numeru je producirao Juicy-J a Luda i Meek Mill su sa maskama u spotu.

Premijera: Rihanna – You Da One (Video)


Drugi zvanični singl sa albuma Talk That Talk. Reditelj visuala je Melina a Rihanna se pojavljuje sa novim imidžom i plavom kosom. Pre neki dan smo objavili snimke iza scene a sada je premijera tu. Uživajte.

Thursday, December 22, 2011

Premijera: Drake ft. Lil Wayne & Tyga – The Motto (Video)


Drake ima novi oficijalni spot za pesmu "Motto" uradjenu zajedno sa Lil Wayne-om i Tyga-om. Traku je producirao T-Minus i nalazi se na Drake-vom izdanju Take Care. Pogledajte premijerno na Buzzin'-u.

Wednesday, December 21, 2011

Bobby V – Vitamin V (Mixtape)


Lista pesama:

1. Vitamin V Intro
2. Drop It (Ft. Meek Mill & 2 Chainz)
3. Cum Baby (Ft. Terrace Martin)
4. When I’m Up In It
5. Hammer Time
6. Naked
7. Stilettos & Toes
8. K.I.T
9. Night Rider (Ft. Bill Jabr)
10. 3AM
11. 5 Star
12. That Girl
13. Blu Kolla Anthem (Ft. T Petey, Joni Cruz & Brolic Da King)

DOWNLOAD MIXTAPE

Rihanna - Making of "You Da One"


Rihanna je plavuša u svom novom video spotu za pesmu “You Da One” drugom singlu sa njenog šestog albuma Talk That Talk. Spot se snima u Londonu, reditelj je Melina i pogledajte kako će sve to da izgleda. Konačnu verziju očekujemo pre nove godine.

Monday, December 19, 2011

Buzzin' Clubbin'


U sredu 21. decembra očekuje nas desetii Buzzin' u svom zimskom izdanju.
Ove srede Vas očekuje Buzzin' Live sa grupom GPS.

GPS je mlada internacionalna Hip-Hop grupa osnovana 2010. godine izmedju tri prijatelja u Beogradu. Svaki od trojice je pre udruživanja imao solo projekte, izvođači koji su uticali na rad ova tri momka su Sefyu, Booba, Eminem, Ludacris, Bob Marley, Rock City, Tupac, B.I.G, T.I i sl. Zajednička ljubav prema umetnosti Hip-Hop-a ih je spojila na jednom mestu.
Šta znači ime GPS? Jednostavno to su inicijali njihovih imena Goslo, Profa, (2)Shots. Dođite 21. decembra u klub Plastic kako biste videli po čemu je ova grupa jedinstvena i drugačija pojava na našoj sceni. Svako od njih ima svoju priču, govore više jezika Francuski, Engleski, Srpski...Podržite GPS i pridružite se njihovom putovanju. Uskoro očekujte i njihov prvi mixtape.

Za muziku će biti zadužen Buzzin´dvojac:
DJ Ike
DJ Prema
//Bad Brothers//

Ugao Takovske i Dalmatinske ulice
Info & Rezervacije : +381 64 640 3956
www.clubplastic.rs
www.djprema.com
www.twitter.com/buzzin_

Put your dancing shoes on and party like a Rock star!
Buzzin" presents the best Hip-Hop & R'n'B in Belgrade.

Premijera: Common "Celebrate" (Video)


Common ima novi video singl “Celebrate”, producent numere je No I.D. i nalazi se na njegovom novom albumu The Dreamer/The Believer. Reditelj spota je The Phil the God i u njemu možete videti dosta Common-ovih prijatelja izmedju ostalih Tyga-u i Ludacris-a kako se provode za novogodišnji party. Uživajte.

Premijera: 50 Cent - "Off and On" (Video)


50 Cent je izbacio i četvrti spot sa svog poslednjeg mixtape-a The Big 10. Četiri spota u nedelju dana. Za ovaj se nije naročito potrudio, no svakako poslušajte bar pesmu.

Nike Street Gato


Nike je izbacio novi par patika Street Gato u plavoj boji prevrnute kože. U prodavnice bi trebalo da stignu početkom 2012. godine, namenjene su za nošenje po suvom vremenu.

Saturday, December 17, 2011

Nova pesma: Ciara – Swim


Nova pesam "Swim" za R'n'B divu Ciara-u. Producent numere je J. Cameron. Uživajte.

Timbaland : Bio sam zaljubljen u Aaliyah


Timbaland je šokirao javnost sa svojom skorašnjom izjavom u “True Hollywood” specialu. Poznati producent rođen kao Timothy Mosley, otvoreno je govorio o svojoj karijeri i stvaranju velikih super zvezda poput Justin Timberlake i Missy Elliott, kao i o svojoj skrivenoj ljubavi prema pokojnoj Aaliyah.

O Aaliyah: “Kada sam je prvi put video, nek se svet pripremi da čuje ovo, otkriću Vam tajnu "Bio sam zaljubljen u nju". Rekao sam sebi, ona je još mlada a ja sam star. Govorio sam sebi "Biću joj kao brat", O čoveče borio sam se sam sa sobom, nije bilo lako ali voleo sam Aaliyah.

O Justin Timberlake-u: "Ja i Justin smo najčudniji spoj" Dovoljno je da kažemo da ćemo pokidati stvar i to i uradimo.

O Missy Elliott: “Ona je stvarno super kul, sam bog je poslao, ona je moja sestra".

Pogledajte ostatk razgovora sa Timbo-m.

Nova pesma: Ne-Yo – Gemini


Ne-Yo ima novu pesmu pod nazivom "Gemini", ovaj pevač nastavlja svoju karijeru praveći kvalitetne pesme koje drmaju top liste i klubove širom sveta. Ova numera je malo mirnija i više funky ali svakako vredna pažnje. Preslušajte i skinite pesmu na Buzzin'-u.

Premijera: Wiz Khalifa - California (Video)


Novi sunčani video za Wiz Khalifa-u nosi naziv "California". Spot je snimljen na Hawaii-ma i režirao ga je Bill Paladino, producent numere je Cardo a naćiće se na Taylor Allerdice mixtape-u. Uživajte.

Friday, December 16, 2011

Premijera: Young Jeezy – Nothin (Video)


Young Jeezy ulazi u mračne lokacije u svom novom video singlu za pesmu “Nothin’”. Numera se može čuti u dokumentarnom filmu TM103: Hustlerz Ambition. Pogledajte premijerno na Buzzin'-u.

Thursday, December 15, 2011

Premijera: Chris Brown ft. K-Mac "Strip" (Video)


Chris Brown donosi novi zimski video spot za pesmu “Strip”. Mezimac devojaka se udružio sa reperom Kevin McCall aka K-Mac na pesmi koja već zvuči kao novi klupski hit. Naćiće se na njegovom petom albumu Fortune koji izlazi početkom 2012. godine. Reditelj spota je Colin Tilley, uživajte.

Premijera: 50 Cent - "Wait Until Tonight" (Video)


50 Cent ima treći spot ove nedelje! Po zvuku koji nam daje na svom poslednjem mixtape-u "The Big 10" možemo reći da se poznati reper dosta uozbiljio i muzički sazreo. Možda je ovo njegov prvi korak u menjanju sopstvene muzike i možda je to razlog što je ovo izdanje izašlo u obliku mixtape-a a ne albuma. Ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju ova pesma je sjajna, uživajte.

Nova pesma: John Legend – Chasing Your Love


Dobro je kad imamo prezentovati neku novu pesmu od John Legend-a, jer složićete se retko kad se radi o nečem lošem. "Chasing Your Love" je pomalo retro i funk. Poznati pevač je trenutno u Pekingu gde će po prvi put nastupiti uživo ove subote a nakon koncerta planira odmor u dalekoj Aziji. Preslušajte i skinite pesmu eskluzivno na Buzzin'-u.

Wednesday, December 14, 2011

Premijera: 50 Cent ft.Tony Yayo - I Just Wanna (Video)


50 Cent je okupio velikih broj atraktivnih devojaka za svoj novi video klip “I Just Wanna”. Ovo je drugi singl sa njegovog mixtape-a The Big 10. Partner u kriminalu mu je Tony Yayo, a ako vam se muzička podloga čini poznatom to je zato što sadrži sempl poznate pesme KC & The Sunshine Band "That's The Way (I lIke IT)". Uživajte.

Premijera: T.I. ft. Pharrell Williams - Here Ye, Hear Ye (Video)


Here ye, hear ye. T.I. nastavlja svoju saradnju sa Pharrell-om, album Troubleman će se pojaviti u 2012. godini. Pogledajte novi spot premijerno na Buzzin'-u.


Nova pesma: Chris Brown – Thinking Out Loud


Pesma "Thinking Out Loud" je R&B ritma kakav teško možemo čuti u zadnje vreme, lagani Jam i Chris-ovo pevanje. Ne znamo dal će ova pesma ući u izbor numera za njegov sledeći album "Fortune". Preslušajte i skinite pesmu eskluzivno na Buzzin'-u.

Premijera: Ludacris Feat. Gucci Mane - Shake N Fries (Video)


Ludacris nam je servirao brzi video spot za pesmu “Shake N Fries” skinutu sa njegovog poslednjeg mixtape-a 1.21 Gigawatts: Back to the First Time. Ovaj šareni visual potpomognut je od strane Guccie Mane-a i ima eksplicitne sadržaje. Pogledajte.

Tuesday, December 13, 2011

Premijera: Sean Garrett Ft. Future - Turn It Up (Video)


Izvođači Future i Sean Garrett imaju novi singl Turn It Up. Pesmu je producirao MikeWillMadeIt a spot je režirao Nokey. Uživajte.

Premijera: DJ Suss-One ft. Floyd Mayweather, Jadakiss, Lloyd Banks, French Montana & Junior Reid - Champion (Video)


Dobra pesma i skromniji video spot moramo primetiti. DJ Suss-One je okupio jaku ekipu na numeri "Champion" koja se nalazi na njegovom projektu The Feature Presentation. Pogledajte premijerno na Buzzin'-u.

Monday, December 12, 2011

Nova pesma: Brandy – Silent Night


Evo još jedne numere za Brandy sa njenog nadolazećeg albuma. Pesmu "Silent Night" su producirali Kadis & Sean duo iz Bostona. Preslušajte i skinite ovu baladu eskluzivno na Buzzin'-u.

Premijera: Will I Am ft. Jennifer Lopez & Mick Jagger - T.H.E. (The Hardest Ever) (Video)


Go hard or go home poručuje Will I Am u svom novom futurističkom spotu “T.H.E. (The Hardest Ever)”. Nismo baš oduševljeni numerom bez obzira na činjenicu da je okupio jaku ekipu izvodjača Jennifer Lopez i Mick Jagger-a. Mišljenja smo da je sve ovo već rekao sa Black Eyed Peas na predhodnim albumima. Ovo je njegov prvi zvanični solo singl sa albuma #willpower. Svakako pogledajte i procenite sami.

Saturday, December 10, 2011

Buzzin' Clubbin'


U sredu 14. decembra očekuje nas deveti Buzzin' u svom zimskom izdanju.
Ove srede Vas očekuje Buzzin´u svom klasičnom izdanju.

Za muziku će biti zadužen Buzzin´dvojac:
DJ Ike
DJ Prema
//Bad Brothers//

Ugao Takovske i Dalmatinske ulice
Info & Rezervacije : +381 64 640 3956
www.clubplastic.rs
www.djprema.com
www.twitter.com/buzzin_

Put your dancing shoes on and party like a Rock star!
Buzzin" presents the best Hip-Hop & R'n'B in Belgrade.

Premijera: 50 Cent - Queens, NY feat. Paris (Video)


50 Cent je održao svoje obećanje da će uraditi spot za pesmu “Queens, NY” sa njegovog najnovijeg mixtape-a The Big 10, koji smo objavili pre nekoliko dana. G-Unit lider se vratio u "kraj" i repuje sa novim snagama ženskog repa Paris. Uživajte.

Friday, December 9, 2011

50 Cent – The Big 10 (Mixtape)




DOWNLOAD MIXTAPE

Cassie - King Of Hearts (Trejler)


Nije je bilo dugo al sada se definitivno vratila. Pre neki dan smo objavili njenu novu pesmu "Gimmie That" a sada je pred nama trejler za njen najnoviji spot "King Of Hearts". Album izlazi početkom 2012. za Bad Boy/Interscope. Cassie svoj novi žanr naziva dance muzikom i kaže da će ovo biti novina za Bad Boy Records, pogledajte kratki trejler.

Premijera: Pitbull Ft Chris Brown - International Love (Video)


Pitbull se udružuje sa Chris Brown-om u novom video singlu za budući klupski hit “International Love” koji se nalazi na njegovom poslednjem albumu Planet Pit. Mr. Worldwide i izblajhani Breezy igraju ispred pozadine na kojoj se smenjuju snimci prelepih žena sa svih strana sveta.
Reditelj spota je David Rousseau, Pitbull je izjavio da dosta očekuje od ove pesme i da je to što trenutno radi globalno otud i inspiracija za numeru, pogledajte premijerno na Buzzin'-u.

Thursday, December 8, 2011

Premijera: Diggy ft. Jeremih - Do It Like You (Video)


Diggy Simmons je lud u ljubavi u svom novom spotu “Do It Like You” drugom singlu sa nadolazećeg debi albuma. U ovoj pesmi društvo mu pravi iskusniji kolega Jeremih. Reditelj spota je "Phil the God" i snimljen je u California-i. Uživajte.

Wednesday, December 7, 2011

Moda: adidas Original Handball 5-Plug “Great Britain”


adidas je izbacio novu kombinaciju dobro poznatog modela originals-a. U bojama zastave velike Britanije ove patike za odbojku sastavljene su od kože, platna i najlona. Dostupne su od januara 2012. u Engleskoj i koštaće £72. funte odnosno $112. dolara.

Nova pesma: Cassie – Gimme That


Drugi dugoiščekivani album "The Queen is Back" bi trebao konačno da se pojavi 2012-e za Bad Boy Records. Nekoliko singlova je procurelo, Cassie se odlučila za kombinaciju sa elektronskim zvukovima. Diddy jedan od zaslužnih ljudi za njeno otkrivanje još ranije je govorio o drugom izdanju ove pevačice koja je svoj proboj napravila 2007. godine. Pričalo se da Kanye West i Pharrell Williams rade na albumu kao i da je prekinula saradnju sa Ryan Leslie-em. Diddy je najavio da će se prvi singl zvati “King of Hearts” i da će se uskoro pojaviti. Preslušajte i skinite "Gimme That" eskluzivno na Buzzin´-u.

Tuesday, December 6, 2011

Nova pesma: Wale Feat. 2 Chainz, Trey Songz & Rick Ross – Bait (Remix)


Wale se udružio ponovo sa Rick Ross-om, 2 Chainz-om i Trey Songz-om na remix traci za pesmu “Bait” koja je bonus numera sa njegovog albuma Ambition. Preslušajte i skinite pesmu na Buzzin´-u.

Tyga – Bitch I’m The Shit (Mixtape)




DOWNLOAD MIXTAPE

Monday, December 5, 2011

Premijera: T-Pain – Separated (Video)


T-Pain-ov album rEVOLVEr je izašao u standardnom i u deluxe izdanju ali ni to nije bilo dovoljno pa je ovaj auto-tune izvođač poklonio fanovima još jednu pesmu. Iako "Separeted" nije na albumu T-Pain je uradio ovaj crno-beli spot, uživajte.

Nova pesma: Common feat. John Legend – The Believer


Putem svoji prethodnih izdanja “Ghetto Dreams” sa Nas-om, “Blue Sky”, “Sweet” i “Celebrate”, Common udružuje snage sa John Legend-om na svom nadolazećem devetom albumu. Producent numere je No I.D. “The Believer” ima potencijala da postene novi klasik, preslušajte i skinite pesmu eskluzivno na Buzzin´-u.

Saturday, December 3, 2011

Premijera: Struka - Platinasti status (Video)


Jedan od najboljih domaćih Hip-Hop izvođača Struka ima novi video singl za pesmu "Platinasti status". Video je radila ekipa "Studio 13". Spot je usnimljen na Strukinom skorašnjem nastupu na festivalu "Svi kao jedan". Pesma je inače sa izdanja iz 2007. godine Muzika iz podruma, pogledajte.

Friday, December 2, 2011

Nova pesma: Big Sean ft. Nicki Minaj - Dance (Toris Badic & Prema Remix)


Beogradski DJ-i i producenti Toris Badic & Prema imaju novi remix. Reč je o Big Sean numeri Dance (Ass) uradjenoj sa Nicki Minaj. Njihova verzija se potpuno razlikuju od originalne numere. Peslušajte ovaj Hip-House remix.

Buzzin' Clubbin'


U sredu 7. decembra očekuje nas osmii Buzzin' u svom zimskom izdanju u beogradskom klubu Plastic.
Ove srede beogradski rep duo VIP održaće nastup u sklopu Buzzin´-a. Relja & Ikac će izesti par svojih pesama sa starih izdanja kao i sa poslednjeg albuma "Živa istina".

Radi velike gužve rezervišite svoje mesto na vreme preko Plastic info telefona.
Ulaz maloletnim licima je zabranjen!
Ulaz će 7. decembra biti besplatan!

Za muziku će biti zadužen Buzzin´dvojac:
DJ Ike
DJ Prema
//Bad Brothers//

Ugao Takovske i Dalmatinske ulice
Info & Rezervacije : +381 64 640 3956
www.clubplastic.rs
www.djprema.com
www.twitter.com/buzzin_

Put your dancing shoes on and party like a Rock star!
Buzzin" presents the best Hip-Hop & R'n'B in Belgrade.

Premijera: Trey Songz - What I Be On ft. Fabolous (Video)


Devojke na sve strane u novom klipu za Trey Songz-a i Fabolous-a. Trey pliva medju ženama u “What I Be On” numeri sa Inevitable EP-a koji smo objavili pre neki dan.
Nije loša pesma, može proći kao dobra klupska traka, pogledajte premijerno na Buzzin´-u.

Premijera: Ludacris ft. Waka Flocka Flame – Rich & Flexin (Video)


Ludacris je izbacio video za pesmu “Rich & Flexin’” koja se nalazi na njegovom poslednjem mixtape-u 1.21 Gigawatts: Back to the First Time. Pesma počinje sa semplom Justim Timberlake-ove "Cry Me A River". Društvi na numeri mu pravi Waka Flocka Flame. Bacite pogled.