Thursday, June 16, 2011

Buzzin' Clubbin'


U sredu 22. juna očekuje nas šesti Buzzin' u svom letnjem izdanju na splavu Freestyler. Ove srede je pravi special u pitanju.

Obeležavajući 15. godina svog rada DJ KC je na svetskoj turneji i dolazi po prvi put u Beograd 22. juna na splav Freestyler.
Na Buzzin’ dolazi iz Belgije odakle je postao jedan od najboljih DJ današnjice u sveri Hip-Hop i R’n’B muzike. U svojoj bogatoj kafijeri izbacio je preko 30. mixtape-a, producirao i izdao više remix i party break ploča za svoju produkcijsku kuću “Funky Breaks” sa kojima je stekao reputaciju i poštovanje kod poznavalaca crnog zvuka. Radio je širom sveta od Evrope do Japana.
Saradjivao je sa mnogim velikim imenima poput: DJ Abdel, Cut Killer, Fatman Scoop, Cash Money, Tony Touch, Matt Pokora, Bob Sinclar, Big Ali, Matt Houston, Blu Cantrell, Craig David. Eve, Flo-Rida, Jermih, Lil Jon, Lloyd Banks, Lumidee, Nicole Schezinger, Sean Kingston, The Game...
Svake nedelje je resident DJ na prestižnom radiju “Total R&B”.

Ulaz u sredu 22. juna je slobodan!

Domaća podrška:
DJ Ike
DJ Prema

Ako želite da budete sigurni da su vaše mesto i rezervacija obezbedjeni tokom sezone vezano za Buzzin' sredu, dostupna su Vam ova dva telefona:
Aleksandra +381641323853
Dušan +381642702413

The night time is the right time!
Buzzin" presents the best Hip-Hop & R'n'B in Belgrade.

No comments:

Post a Comment