Tuesday, March 22, 2011

Kasting za film o Tupac-u


Kasting za veliku ulogu Tupac-a je otpočeo prošle nedelje, saradnici Morgan Creek Productions i Skee.TV/Karmaloop.TV su objavili online video i šansu da neko zaigra u filmu je prihvaćena. Kandidati se mogu prijaviti na sajtu www.InSearchOfTupac.com i okačiti svoj promo video, na kome će odrepovati neku od Tupac-ovih pesmaa i pokazati svoj glumački talenat. Film je produciran od strane James G. Robinson, David Robinson i LT Hutton, a reditelj je Antoine Fuqua (na slici). Reditelj iza koga stoje filmovi poput Training Day-a i Brooklyn's Finest-a već traži lokacije za snimanje koje kreće ovog leta. Film će govoriti o Tupac-ovom odrastanju, o tome kako je postao muzička zvezda, pa sve do njegove prerane smrti.
Scott “DJ Skee” Keeney, osnivač Skee.TV-a je dao svoje mišljenje o kastingu: "Mi smo mnogo uzbudjeni oko partnerstva sa Morgan Creek-om na ovom inovativnom kastingu"
Ovaj vid audicije je odličan primer napretka današnje tehnologije i medija sve to u vidu zadovoljavanja fanova širom sveta i odavanja počasti Hip-Hop legendi.

No comments:

Post a Comment