Thursday, April 21, 2011

Rihanna obara rekorde top lista


Rihanna ocrtava grafikone na top listama ove nedelje. Pop sirena se uzdiže ka vrhu najboljih singlova sa pesmom "S&M", razbijajući rejting.
Njen novi remix pesme, urađen u saradnji sa Britney Spears, pomerio se sa drugog na prvo mesto na Billboard Hot 100 ove nedelje, postajući njen deseti broj 1 hit. Ali to nije njeno jedino dostignuće. Rihanna ima deset broj 1 singlova na Hot 100 listi u najkraćem vrememenskom intervalu za jednog izvođača od vremena kada je debitovala na listama sa "SOS" pre četiri godine - 11 meseci.

Sa svoje 23 godine ona je takođe postala i najmlađi umetnik sa deset broj 1.hitova na Hot 100. Pobeđujući rekorod koji je držala Mariah Carey sa 25 godina u to vreme. Pored toga ona drži i najbrži skok do prvog mesta, brži od koleginice M. Carey. Gledajući sve umetnike , devojku sa Barbadosa slede samo The Beatles i The Supremes za najbrži skok na Hot 100 broj 1.

"10th!!!!!Now LOOK at what u did… #RihannaNavy U rocked that shit OUT!THANK U so much, this is the BEST news!U guys #werk hard #whosyadaddy," bio je Twitter post na njenom profilu, takođe se zahvaljujući fanovima Britney Spears: "#BIGUP to @britneyspears and all her wonderful fans who supported this song".

Steve Bartels, Island Def Jam presednik i CEO, dodao je: “Rihanna-in deseti broj 1 singl je monumentalno dostignuće i zavet za neverovatnu umetnost. Ovo je zaista zajednički i kreativni napor od strane Rihanne i tima koji je vodi , i od ekipe Britney Spears. Izuzetno sam ponosan na Rihanna-u i na njenu dominaciju na top listama. Volim ceo IDJ tim koji radi marljivo za našu kuću."

No comments:

Post a Comment