Thursday, February 3, 2011

Nicki Minaj veče u klubu Plastic


U sredu, 9. februara, u beogradskom klubu Plastic, održaće se veče posvećeno Nicki Minaj. Onika Maraj, poznatija kao Nicki, je američka rap zvezda rodjena 8. decembra 1984. u Queens/New York-u. Još u svojim školskim danima pokazivala je talenat prema umetnosti, primećena je u televizijskom serijalu "FAME" i nije puno trebalo producentima iz Hip-Hop sveta da je izdvoje iz sredine i krenu da oblikuju ovu buduću zvezdu. Nicki je odlučno prihvatila tu ulogu i hrabro se upustila u svet MC-a u kome dominiraju muškarci. Ubrzo njenu liričku veštinu primetio je Lil Wayne. Pre zvaničnih izdanja Niki je svoj rad plasirala preko underground mixtape-a, a danas je zaštitno lice diskografske kuće Young Money. Saradjivala je sa kolegama kao što su: Bobby Valentino, Kanye West, Jadakiss, Gucci Mane, Ludacris...
Evolucija Niki se nastavlja, jer ova rap zvezda radi na tome da se ostvari i kao pisac. Ne zapostavlja svoju dalju karijeru i danas komponuje i piše pesme i za druge umetnike. Takođe razmatra i nekoliko ponuda za filmske uloge, a 2010. je proglašena za najboljeg ženskog izvođača godine.
1. februara 2011. nastao je pravi haos na ulicama Londona kada su se, pri njenoj poseti glavnom gradu Engleske, okupili fanovi. U jednom trenutku je policija morala da reaguje i da reguliše bezbednost, u vreme kada je Niki obilazila Buckingham Palatu, Parliament, Big Ben & the London Eye.
Mnogi Niki smatraju sex simbolom današnjice, a ona na to odgovara: "Pokušala sam da svoju sexualnost u kerijeri ublažim što više, želim da utičem na ljude, pogotovo mlade devojke, i da im skrenem pažnju da u životu neće sve biti zasnovano samo na sexipilu i da moraju da imaju mnogo više od toga ako žele uspeti".

Pozivamo Vas da posetite Buzzin' u klubu Plastic u sredu 9. februara i uživate u pesmama Nicki Minaj. Muziku će puštati rezidenti DJ Ike & DJ Prema. Ulaz je slobodan, a svoje mesto možete rezervisati na telefon 064 640 3956.










No comments:

Post a Comment